Ronald Koeman.
Volledig scherm
Ronald Koeman. © ANP

Voetballes van de allerbeste: clinic Ronald Koeman in Fleringen

FLERINGEN - De jonge voetvallers van vc Fleringen boffen. Bondscoach Ronald Koeman verzorgt zaterdag 24 augustus een clinic in Fleringen.  De sportieve sessie op sportpark 't Reuvekamp is uitsluitend bedoeld voor jeugdspelers van de lokale voetbalvereniging. 

Bij een veiling van de stichting Kans voor een Kind, deed het transportbedrijf Kuipers Logistics met succes een bod op een gasttraining van de coach van het Nederlands elftal. Directeur Harry Kuipers komt uit Fleringen, terwijl voorzitter Gerard Schepers van vc Fleringen werkzaam is bij het bedrijf. Zodoende krijgen de jeugdspelers van de club de kans kennis te maken met een beroemde toptrainer.

  1. Inkijkje bij Twentse huizenjacht: ‘Als de makelaar ergens binnenstapt, weet het halve dorp dat’
    PREMIUM

    Inkijkje bij Twentse huizen­jacht: ‘Als de makelaar ergens binnen­stapt, weet het halve dorp dat’

    ALBERGEN – De gemoedelijkheid, het ons-kent-ons, de sportclub; Twentse en Achterhoekse jongeren hoeven niet zo nodig weg uit hun dorp. Maar het woningaanbod is beperkt. Wie iets wil kopen, moet snel en slim zijn, of de knip trekken. Een verhaal over bieden tegen bekenden, geruchten en wachten op iemands dood. „Als de makelaar ergens binnenstapt, weet de volgende dag het halve dorp het.”

Almelo e.o.