Volledig scherm

Vrouwenteam De Tukkers slaat aanbod tv-programma Pauw af

ALBERGEN - Het vrouwenvoetbalteam van De Tukkers in Albergen heeft ervoor bedankt om woensdagavond aan te schuiven in het tv-programma Pauw. Volgens speelster Susan von Pieckartz (24) lukt het niet om op korte termijn het hele team bij elkaar te krijgen. ,,Zouden we van het aanbod gebruikmaken, dan wel graag met het hele team."

Volgens leidster Marga Visschedijk had de redactie van Pauw zelfs een bus willen laten rijden om het team op te halen. ,,Maar om het vervoer was het ons niet te doen. Je kunt misschien niet voorkomen dat er één of twee niet kunnen, maar om daar met anderhalve man en een paardenkop te gaan zitten, is het andere uiterste." Von Pieckartz vindt het bovendien belangrijker om aandacht te genereren in deze regio. "Een nieuwe trainer moet natuurlijk enigszins uit de buurt komen."

Wel naar Humberto Tan?
Het team beraadt zich nog op een aanbod van RTL Late Night om daar vrijdagavond aan te schuiven bij presentator Humberto Tan. "Niet aan tafel, maar aan de bar." De vrijdagavond is één van de twee vaste trainingsavonden van het team. Die dag is de ploeg naar verwachting compleet.

Volledig scherm
© Fotostudio Visschedijk

Almelo e.o.