Volledig scherm
Het kunstwerk Centered van glaskunstenares Ellen Kleine Schaars uit Tubbergen. © Ellen Kleine Schaars

Wie catalogus Glasrijk Tubbergen koopt, maakt kans op kunstwerk

TUBBERGEN - Wie een catalogus komt tijdens de komende, 23e editie van Glasrijk Tubbergen, maakt kans op het winnen van het glaskunstwerk ‘Centered’ van kunstenares Ellen Kleine Schaars uit Tubbergen. Een werk met een waarde van 350 euro. 

Elke catalogus bevat niet alleen een voucher voor een gratis krentenwegge, maar op de achterkant van elke verkocht exemplaar staat bovendien een uniek lotnummer. 

Zorg

Met de verloting hoopt het bestuur van de organiserende stichting Glasrijk Tubbergen twee vliegen in één klap te vangen: meer belangstelling voor de catalogus én meer inkomsten. Aan de catalogus wordt jaarlijks veel zorg besteed. De organisatie vindt daarom dat het boekwerk met onder meer een plattegrond van de glaskunst manifestatie, foto's en een toelichting op de kunstwerken door kunstcurator Renée Korbee meer aandacht verdiend. 

Winnend lot

De bekendmaking van het winnende lot is zondagmiddag 6 oktober om 16.00 uur in café De Kroeg aan de Hardenbergerweg in Tubbergen. Het te winnen glasobject is tijdens Glasrijk Tubbergen te bezichtigen bij het atelier van Kleine Schaars aan de Pastoor Bloemenstraat 6. 

Serie

„Het glasobject heet Centered en staat symbool voor kracht vanuit het centrum. Dit object is uit de serie Circle of Life en is zowel als tuinobject alsook raamobject te verkrijgen”, vertelt Kleine Schaars. Glasrijk Tubbergen wordt gehouden van 2 tot en met 6 oktober.

Almelo e.o.