Volledig scherm
© Lenneke Lingmont

Wijkteam Zorgaccent krijgt plekje in 't Eschhoes in Vasse

VASSE - Het wijkteam van zorgorganisatie ZorgAccent voor Vasse, Mander, Manderveen en Hezingen heeft vanaf 1 oktober een nieuw onderkomen. Die nieuwe plek is gevestigd in het kulturhus 't Eschhoes aan de Hooidijk 21 in Vasse. 

Het bestuur van 't Eschhoes heeft het wijkteam benaderd om hier als thuiszorgorganisatie onderdeel van uit te maken. De locatie biedt het wijkteam van ZorgAccent diverse voordelen. Het team ontmoet er meer mensen en is zo sneller op de hoogte van wat binnen het dorp leeft. Daardoor kan er beter, samen met gebruikers en verenigingen, op behoefte van de cliënt worden ingespeeld.

Open huis

Wijkteam Vasse, Mander, Manderveen en Hezingen is een zelfsturende team met acht zorgverleners. Ze verlenen wijkverpleging vanuit het nieuwe onderkomen in een eigen kantoor in de wijk waarin zij werken. Belangstellenden zijn welkom op 24 oktober van 10.30 tot 12.30 uur tijdens een open huis.

Bloedafname

Prikpost Medlon verhuist mee naar 't Eschhoes, waar patiënten na 1 oktober elke woensdag tussen  7.30 uur en 8.30 uur terecht kunnen. 

Almelo e.o.