Iedereen wil deze dagen Snollebollekes in actie zien, zo ook in De Pollen en West-Geesteren.
Volledig scherm
Iedereen wil deze dagen Snollebollekes in actie zien, zo ook in De Pollen en West-Geesteren. © David van Haren

Zaterdagavond Zomerfeest De Pollen en West-Geesteren al stijf uitverkocht door Snollebollekes

DE POLLEN/WEST-GEESTEREN - De zaterdagavond van het Zomerfeest in De Pollen/West-Geesteren is al volledig uitverkocht. Ongetwijfeld heeft de aankondiging van Snollebollekes daar wat mee te maken. 

De activiteitencommissie van Plaatselijk Belang De Pollen/West-Geesteren legt momenteel de laatste hand aan de organisatie van het Zomerfeest. De 17e editie van het feest heeft volgende week vrijdag 30 augustus en zaterdag 31 augustus plaats. Het gezelschap heeft daarvoor onder meer de tegenwoordig razend populaire Snollebollekes weten te strikken. 

Vrijdag kaarten

Voor de vrijdagavond, met Poar Neemn On Tour, Wir Sind Spitze en DJ Maurice zijn nog wel kaarten te koop.

Het Zomerfeest bestaat uit meerdere activiteiten dan enkel optredens. Zo staat er zaterdagochtend om 11.00 uur brunch voor buurtbewoners en oud-inwoners op het programma. Kaartjes voor de brunch zijn te krijgen bij Attent Peddemors in De Pollen. 

Weidegames

De zaterdagmiddag staat vooral in het teken van de Weidegames, met vanaf 13.30 uur onder meer vrachtwagen trekken, vrouwen sjouwen, touwtrekken, buik glijden en de zeephelling. Voor de kleintjes zijn er een draaimolen en een springkussen geplaatst. Tegelijkertijd om 14.00 uur is er voor de iets minder actieve bezoeker een bingo. Meer informatie en opgave: www.zomerfeest-depollenwestgeesteren.nl. 

  1. Inkijkje bij Twentse huizenjacht: ‘Als de makelaar ergens binnenstapt, weet het halve dorp dat’
    PREMIUM

    Inkijkje bij Twentse huizen­jacht: ‘Als de makelaar ergens binnen­stapt, weet het halve dorp dat’

    ALBERGEN – De gemoedelijkheid, het ons-kent-ons, de sportclub; Twentse en Achterhoekse jongeren hoeven niet zo nodig weg uit hun dorp. Maar het woningaanbod is beperkt. Wie iets wil kopen, moet snel en slim zijn, of de knip trekken. Een verhaal over bieden tegen bekenden, geruchten en wachten op iemands dood. „Als de makelaar ergens binnenstapt, weet de volgende dag het halve dorp het.”

Almelo e.o.