Volledig scherm
PREMIUM
De majorettes van muziekvereniging Juliana zijn in grootse vorm. Ze zijn Overijssels kampioen. © Bert Kamp

26 podiumplaatsen voor majorettes van muziekvereniging Juliana uit Den Ham

Den Ham - Vijf jaar geleden kwam het woord Overijsselse Kampioenschappen nog niet in hun woordenboek voor. Tijdens de laatste editie behaalden de majorettes van Juliana 26 podiumplaatsen.

De majorettes van muziekvereniging Juliana maken de laatste jaren een enorme groei door. Tijdens de provinciale wedstrijd vorig weekend werden 26 podiumplaatsen behaald, waaronder 12 eerste plekken. De goede prestaties worden grotendeels op het conto geschreven van instructrice Melène Wanschers. Haar enthousiasme en persoonlijke begeleiding werpen vruchten af. „Het zijn superenthousiaste meiden”, vertelt Wanschers. „Ze werken er hard voor, iedere majorette op haar eigen niveau. Dit motiveert enorm en geeft me veel energie. Het is heel mooi om voor deze groep te staan. Ik ben erg trots op de meiden.”

  1. Pomphouder René uit Westerhaar slaat advies gemeente in de wind: 'Dat kan helemaal niet’
    PREMIUM

    Pomphouder René uit Westerhaar slaat advies gemeente in de wind: 'Dat kan helemaal niet’

    VRIEZENVEEN/ WESTERHAAR - Even gloorde er hoop voor René Winkels van AVIA Tankservice Haarhuis in Westerhaar. Hij wilde vorig jaar al zonnepanelen op het dak van zijn tankstation laten leggen, maar kreeg toen nul op het rekest: het elektriciteitsnetwerk staat het niet toe. Nu lijkt er weer ruimte te zijn voor ondernemers met duurzaamheidsinitiatieven. „Maar vermoedelijk niet voor mij.”

Almelo e.o.