Volledig scherm
Erelid Jan Tijhof van Amicitia en zijn vijf korfballende kleinkinderen presenteren de jubileumvlag van de Vriezenveense korfbalclub. © Amicitia

Aftrap jubileumjaar Vriezenveense korfbalclub Amicitia

VRIEZENVEEN - Korfbalvereniging Amicitia uit Vriezenveen viert op 21 maart 2017 het 75-jarig bestaan. Tot die tijd worden diverse activiteiten gehouden vanwege dat jubileum. De aftrap daarvoor was zaterdag 27 augustus tijdens het Gerhard Nijkamp-toernooi. Alle leden van Amicitia gingen daarbij in clubkleding op de foto. Die foto wordt volgend jaar in maart gepresenteerd.

Naast het maken van de foto, werd ook een vlag gehesen met het logo van de club en de tekst 'Amicitia 75 jaar' door de familie Tijhof.

Het oudste lid van Amicitia, Jan Tijhof is al sinds 1945 lid en daarmee de onbetwiste koploper met het aantal jaren lidmaatschap. Hij is bovendien één van de ereleden van Amicitia. Samen met zijn vijf korfballende kleinkinderen mocht hij de jubileumvlag hijsen.

De volgende activiteit is de KangoeroeKlupdag 2016 op 14 september. Op deze dag komen ruim 450 leerlingen uit de groepen 1, 2 en 3 sporten bij Amicitia.

Almelo e.o.