Aldi in Vroomshoop na 10 dagen weer open: rijen voor de kassa’s en run op kratten bier

VideoVROOMSHOOP - De Aldi in Vroomshoop is vrijdag weer geopend na een verbouwing. De winkel heeft tien dagen dichtgezeten en is opnieuw ingericht. Zo is er een afdeling met verse broodjes toegevoegd. 

Tientallen mensen staan vrijdagochtend iets voor acht voor de deur van de Aldi aan het Julianaplein in Vroomshoop. Ze zijn klaar voor de heropening van de supermarkt. Zo ook Toos Veneberg (70). „Ik ben erg benieuwd hoe de winkel er uit ziet, vandaar dat ik al gelijk ben gegaan. Normaal doe ik hier ook altijd mijn boodschappen.”

Als het personeel van de winkel even later de officiële opening verricht, stormen de klanten naar binnen. Vooral de kratten bier blijken populair; bij elk gekocht krat krijgt de consument er een tweede krat gratis bij.

De eerste indruk van de winkel is goed, vinden de klanten. „Het ziet er mooi uit, maar het is nog wel even zoeken waar alles nu staat”, stelt Piet Meijer (75). 

Filiaalmanager Dimitri van Leeuwen is er blij met de nieuwe winkel. „Het grote verschil is dat we nu ook verse broodjes hebben die we hier afbakken”, stelt hij. 

Volledig scherm
Heropening van de Aldi in Vroomshoop na verbouwing. © Bert Kamp
Volledig scherm
© Bert Kamp

Almelo e.o.