Zorgaccent Wijkteam Den Ham Zuid heeft een e-bike gekregen. De gulle gever is de dochter van een cliënt. Links Anneke Alfing en rechts Erika Stolper.
Volledig scherm
PREMIUM
Zorgaccent Wijkteam Den Ham Zuid heeft een e-bike gekregen. De gulle gever is de dochter van een cliënt. Links Anneke Alfing en rechts Erika Stolper. © RIKKERT HARINK

Anneke uit Den Ham verrast ZorgAccent: ‘Blij dat ik iets terug kan doen voor hun zorg’

DEN HAM – Met een elektrische fiets zijn medewerkers van ZorgAccent in Den Ham sneller bij cliënten dan met de auto, merkten ze onlangs toen ze een tijdje zo’n fiets mochten lenen. Maar de leenfiets moest terug en een nieuwe e-bike is prijzig.  Maar toen was daar Anneke Alfing. Zij schonk ZorgAccent háár fiets: „Voor de zorg die zij m’n moeder verlenen.”

  1. Advocaat Hamers hoopt op veel smartengeld in zaak Jos Lambregts: ‘Nederland loopt achter’
    PREMIUM
    met video

    Advocaat Hamers hoopt op veel smarten­geld in zaak Jos Lambregts: ‘Nederland loopt achter’

    Slachtofferadvocaat Frank Hamers hoopt met hoge vorderingen van smartengeld in de zaak van trucker Jos Lambregts een landelijke doel te bereiken. Hij vindt dat de vergoedingen voor slachtoffers van misdrijven veel te laag zijn. Door de tonnen die hij vraagt, biedt hij naar eigen zeggen rechters ‘de kans om het zuinige Nederland gelijk te trekken met onze buurlanden’. Dit is wat hij voor Lambregts en zijn naasten wil hebben, en waarom.

Almelo e.o.