Bart-Jan Harmsen (archieffoto) stopt als wethouder. In zijn nieuwe functie, als parkmanager van Het Lageveld, komt al zijn ervaring samen: als DJ, organisator van evenementen, politieman en als wethouder.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart-Jan Harmsen (archieffoto) stopt als wethouder. In zijn nieuwe functie, als parkmanager van Het Lageveld, komt al zijn ervaring samen: als DJ, organisator van evenementen, politieman en als wethouder. © Bert Kamp Reggestreekfotografie

Bart-Jan Harmsen stopt nog voor de verkiezingen als wethouder van Twenterand: ‘Nog eens vier jaar, ik word daar onvoldoende gelukkig van’

DEN HAM - Hij werd gezien als een groot talent, bewierookt in Twenterand en daarbuiten. Het wethouderschap zou hem passen als een jas. Maar Bart-Jan Harmsen denkt er zelf anders over. De 40-jarige Hammenaar stopt ermee. „Ik ben meer een doener dan iemand die veel vergadert.”

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

Almelo e.o.