Volledig scherm
Kaarsjes en bloemen aan de Bovenlandweg in Vriezenveen voor verongelukte Jarmen (14). © Floris Kayim (News United)

Bloemen en kaarsjes op plek waar Jarmen (14) uit Vriezenveen verongelukte

VideoVRIEZENVEEEN - Op de plek waar de 14-jarige Jarmen om het leven kwam, zijn woensdagmiddag bloemen en kaarsjes neergelegd. Het lichaam van de jongen werd woensdagochtend gevonden aan de Bovenlandweg in Vriezenveen.

Jarmen werd sinds dinsdagmiddag vermist. Hij was voor het laatste gezien op een crossmotor. De politie riep sinds woensdagochtend vroeg via sociale media op om naar hem uit te kijken.

In de loop van de ochtend werd hij gevonden. De politie gaat uit van een eenzijdig ongeval en niet van een misdrijf. De jongen zou zijn aangetroffen in de naastgelegen sloot, met zijn motor ernaast.

Buurtbewoners en ondernemers hebben niets meegekregen van het ongeval, blijkt uit een rondgang. „Hij lag in de sloot, met de motor erbij”, zegt een van de omwonenden. „Als iemand daar ligt, zie je diegene niet als je langs rijdt.” De jongen zou hebben gereden op een kleine crossmotor, een zogeheten pitbike. Sommige crossmotoren mogen op de openbare weg. De bestuurder moet dan wel ouder zijn dan 18 jaar en over een rijbewijs beschikken. 

De Bovenlandweg ligt in het buitengebied tussen Vriezenveen en Geesteren. De weg is tot half elf in de ochtend volledig afgesloten geweest.

Volledig scherm
De plek waar het tragische eenzijdige ongeluk in Vriezenveen heeft plaatsgevonden waarbij een 14-jarige jongen om het leven is gekomen. © Ferry de Goeijen
Volledig scherm
De plek waar het tragische eenzijdige ongeluk in Vriezenveen heeft plaatsgevonden waarbij een 14-jarige jongen om het leven is gekomen. © Ferry de Goeijen
Volledig scherm
© News United/Kevin Gerrits
  1. Marc Hotting kwam naar Geerdijk met een droom om kippenboer te worden, en wint nu van klagers
    PREMIUM

    Marc Hotting kwam naar Geerdijk met een droom om kippenboer te worden, en wint nu van klagers

    ZWOLLE/GEERDIJK – Zijn kipjes zouden onder het keukenraam van een buurvrouw lopen en daarmee overlast veroorzaken. Toen Marc Hotting jaren geleden naar Twente kwam om zijn droom te verwezenlijken – boer worden – had hij niet kunnen bevroeden dat het hem vooral op een lange, slepende procedure kwam te staan, door twee klagende buren. Maar een grote zege is binnen. Hotting kreeg deze week gelijk bij de rechtbank in Zwolle.

Almelo e.o.