Dat bedrijven in Vroomshoop en Vriezenveen meer geld krijgen uit het ondernemersfonds heeft te maken met de groei. Onder meer op Oosterweilanden breidde Twenterand fors uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Dat bedrijven in Vroomshoop en Vriezenveen meer geld krijgen uit het ondernemersfonds heeft te maken met de groei. Onder meer op Oosterweilanden breidde Twenterand fors uit. © Bert Kamp Reggestreekfotografie

Boeren profiteren niet langer het meest van het ondernemersfonds Twenterand

VRIEZENVEEN - Twenterand gaat de komende jaren verder met een ondernemersfonds. Jaarlijks ligt er nu een ton klaar voor allerlei activiteiten. Ook inwoners varen er wel bij, met gemeentegeld voor sinterklaasintochten en attracties op koopzondagen. De afgelopen jaren profiteerde de landbouw echter het meest van het fonds. 

  1. De tergende onzekerheid blijft handbikester Jennette Jansen (54) achtervolgen, ook in aanloop naar WK in Canada
    PREMIUM

    De tergende onzeker­heid blijft handbikes­ter Jennette Jansen (54) achtervol­gen, ook in aanloop naar WK in Canada

    WESTERHAAR - Jennette Jansen is de enige Tukker in het Team.NL dat zondag afreisde naar Canada voor het WK Para-cycling op de weg. De inwoonster van Westerhaar is als titelverdedigster weer torenhoog favoriet voor zowel de tijdrit als de wegwedstrijd. Iedereen verwacht dat ze met minimaal één gouden plak thuiskomt, maar daar is de atlete zelf nooit van overtuigd.

Almelo e.o.