Volledig scherm
De band Bek Vol Zand treedt op 14 mei op tijdens de tweede editie van het BBQ evenement bij De Zandstuve in Den Ham. © Lenneke Lingmont

Bourbon, blues en barbecue festival in Den Ham groeit door

DEN HAM - De tweede editie van Bourbon, Blues en BBQ op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) bij partycentrum De Zandstuve aan de Dennenweg 11 in Den Ham wordt omschreven als een lifestyle event. Want het programma bestaat niet alleen uit optredens van blues-, bluesrock- en bluegrassband, er zijn workshops sigaren maken, whisky proeven, een presentatie van streekbieren en nog veel meer.

De bands die optreden zijn bluesband N.U.T.S. uit Vroomshoop, de Twentse bluesrockband Texas Radio (winnaar van de Popprijs Overijssel 2014) en de bluegrassband Bek Vol Zand met twee Vroomshopers in de gelederen.

Mix
„De eerste editie was vorig jaar een succes en verdiende een tweede aflevering”, vertelt Jerry Blekkenhorst, initiatiefnemer. „Bourbon, Blues and BBQ is meer dan alleen een whiskyfestival, bluesfestival of streekproductenmarkt, deze mix biedt voor ieder wat wils.” Mede-organisatoren Lisanne Benus, Evert Oldenhuis en ambassadeur Hans Offringa onderstrepen deze visie.

Het evenement wordt van 16.00 tot 20.30 uur gehouden.

Almelo e.o.