Volledig scherm
Commissaris van de Koning Bijleveld-Schouten beëdigt burgemeester Visser. © Provincie Overijssel

Burgemeester Visser van Twenterand herbenoemd

VRIEZENVEEN - Burgemeester C. Visser is dinsdagavond beëdigd door de commissaris van de Koning, A. Bijleveld-Schouten, in verband met zijn herbenoeming als burgemeester van Twenterand. Visser blijft niet de volledige komende zes jaren, maar stopt vanwege persoonlijke omstandigheden eerder.


De beëdiging vond plaats tijdens een buitengewone raadsvergadering in het gemeentehuis in Vriezenveen. Na een toespraak van de Commissaris van de Koning, legde burgemeester Visser de eed af.

Kracht
Vervolgens werd hij toegesproken door locoburgemeester Binnenmars en door de heer Veurink, nestor en ondervoorzitter van de gemeenteraad en voorzitter van de vertrouwenscommissie. De bijeenkomst werd afgesloten met een toespraak van burgemeester Visser zelf. Daarin benoemde hij de kracht van Twenterand en een aantal belangrijke ontwikkelingen waar raad en samenleving voor staan.

Jammer
Visser gaat daar de komende jaren vol voor, maar om persoonlijke redenen zal hij niet de totale zes jaar vol gaan maken: “Daar heb ik mee te maken en vind ik jammer gezien de goede banden die ik de afgelopen jaren in Twenterand heb opgebouwd,” aldus Visser.

Almelo e.o.