De auto van de buurvrouw ging in vlammen op, mogelijk het werk van de Vriezenvener die voor overlast zorgde. De man moet nog voorkomen.
Volledig scherm
PREMIUM
De auto van de buurvrouw ging in vlammen op, mogelijk het werk van de Vriezenvener die voor overlast zorgde. De man moet nog voorkomen. © GinoPress B.V.

Buurt in Vriezenveen in grote angst: Verdachte van brandstichting en doodsbedreiging mag blijven

VRIEZENVEEN – Hij zat in voorlopige hechtenis nadat hij zijn buurvrouw met de dood zou hebben bedreigd. Ook wordt hij verdacht van het in brand steken van een auto. Buurtbewoners vrezen represailles. Maar de Vriezenvener M., die voor overlast zorgt, hoeft zijn woning niet uit. Dat heeft de rechtbank besloten, nadat woningcorporatie Mijande ontruiming eiste.

 1. Buurt heeft nog even rust: overlastveroorzaker Vriezenveen blijft tot de kerst weg
  PREMIUM

  Buurt heeft nog even rust: overlast­ver­oor­za­ker Vriezen­veen blijft tot de kerst weg

  VRIEZENVEEN/ALMELO - Bewoners van de Petersburgstraat in Vriezenveen kunnen de komende maanden nog rustig ademhalen. Buurman Gerwin M. keert voor de kerstdagen niet terug naar zijn woning. Politierechter Erik Berg veroordeelde M. vrijdag tot een celstraf van twaalf maanden waarvan de helft voorwaardelijk omdat hij niet alleen een buurvrouw met de dood bedreigde, maar ook haar auto in brand stak.
 2. Trainen en plonzen bij het zwembad: Vroomshoopse Boys zag het helemaal voor zich, de gemeente niet
  PREMIUM
  Video

  Trainen en plonzen bij het zwembad: Vroomshoop­se Boys zag het helemaal voor zich, de gemeente niet

  VROOMSHOOP – Ze kunnen drie weken lang geen gebruikmaken van de velden vanwege een larvenplaag, maar Vroomshoopse Boys heeft de oplossing gevonden: er wordt getraind bij VV Den Ham en op een ongebruikt veldje achter korfbalclub TOP. Een ludiek idee ging echter niet door: de club wilde met de jongste jeugd trainen naast het zwembad, om vervolgens even te plonzen. De gemeente zag dat echter niet zitten.

Almelo e.o.