De auto van de buurvrouw ging in vlammen op, mogelijk het werk van de Vriezenvener die voor overlast zorgde. De man moet nog voorkomen.
Volledig scherm
PREMIUM
De auto van de buurvrouw ging in vlammen op, mogelijk het werk van de Vriezenvener die voor overlast zorgde. De man moet nog voorkomen. © GinoPress B.V.

Buurt in Vriezenveen in grote angst: Verdachte van brandstichting en doodsbedreiging mag blijven

VRIEZENVEEN – Hij zat in voorlopige hechtenis nadat hij zijn buurvrouw met de dood zou hebben bedreigd. Ook wordt hij verdacht van het in brand steken van een auto. Buurtbewoners vrezen represailles. Maar de Vriezenvener M., die voor overlast zorgt, hoeft zijn woning niet uit. Dat heeft de rechtbank besloten, nadat woningcorporatie Mijande ontruiming eiste.

  1. Hoe de droom van Istvan (40) langs kanaal Almelo - De Haandrik een nachtmerrie werd: ‘Kijk, zo gaan ze met mensen om’
    PREMIUM

    Hoe de droom van Istvan (40) langs kanaal Almelo - De Haandrik een nachtmer­rie werd: ‘Kijk, zo gaan ze met mensen om’

    BERGENTHEIM - Hij werd als militair uitgezonden naar Bosnië en Afghanistan, werkte vervolgens als beveiliger van toenmalig koningin Beatrix en kwam, toen hij nog maar net politieagent was, erachter dat hij PTSS had. De verhuizing naar Bergentheim moest Istvan Greguss rust geven. Maar de droomboerderij langs kanaal Almelo - De Haandrik is een nachtmerrie. Als klap op de vuurpijl volgde deze week ook nog een opmerkelijk mailtje.

Almelo e.o.