Volledig scherm
PREMIUM
Buurthuis 't Kooykershuus in Vriezenveen baalt: de jeugd laat het telkens afweten bij activiteiten. © Carlo ter Ellen DTCT

Buurthuis Vriezenveen baalt: lege dansvloer en slechts vier aanmeldingen voor Mens-Erger-Je-Niettoernooi

VRIEZENVEEN - Het wordt voor ’t Kooykershuus in Vriezenveen steeds moeilijker om activiteiten te organiseren. Al meerdere keren was er amper interesse. Het Mens-Erger-Je-Niettoernooi in het buurthuis ging zaterdag om die reden niet door. Enkele weken eerder draaide de kinderdisco ook uit op een sof. En vorig jaar viel de opkomst voor de reünie ook al tegen. 

‘Daar waar veel volwassenen klagen dat er in Vriezenveen te weinig georganiseerd wordt voor de ‘jonge’ jeugd, lijkt de jeugd hier zelf echter geen interesse in te hebben’, concludeerde ’t Kooykershuus na het disco-echec. 

  1. Marc Hotting kwam naar Geerdijk met een droom om kippenboer te worden, en wint nu van klagers
    PREMIUM

    Marc Hotting kwam naar Geerdijk met een droom om kippenboer te worden, en wint nu van klagers

    ZWOLLE/GEERDIJK – Zijn kipjes zouden onder het keukenraam van een buurvrouw lopen en daarmee overlast veroorzaken. Toen Marc Hotting jaren geleden naar Twente kwam om zijn droom te verwezenlijken – boer worden – had hij niet kunnen bevroeden dat het hem vooral op een lange, slepende procedure kwam te staan, door twee klagende buren. Maar een grote zege is binnen. Hotting kreeg deze week gelijk bij de rechtbank in Zwolle.

Almelo e.o.