Volledig scherm
De CAV in Den Ham. © Annina Romita

CAV Den Ham heeft nieuwe directeur-bestuurder

DEN HAM - Harry Grooters uit Denekamp wordt de nieuwe directeur-bestuurder van CAV Den Ham. Dat heeft Erik Visscher, voorzitter van de Raad van Commissarissen, vrijdag bekendgemaakt. Grooters is oud-inwoner van het brinkdorp.

De nieuwe topman begint op maandag 2 juli. Hij neemt de taken over van de huidige interim-bestuurder Martijn Timmermans. 

“Wij hebben Harry Grooters leren kennen als een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid, die dat ook over weet te brengen op anderen. Hij heeft een duidelijke visie en veel ervaring in de (door)ontwikkeling van organisaties. Hij was bij meerdere bedrijven en instanties directeur”, vertelt Visscher. 

„We zien in hem de man, die de organisatie blijvend kan uitdagen en motiveren. Hij is een ‘verbinder’ en dat is belangrijk in een coöperatieve omgeving.” 

Onrust

Zo’n iemand is nodig ook, want er heerst al tijden onrust bij de mengvoederproducent, die eigendom is van de gezamenlijke boerenleden.  Deze week nog werd bekend dat tijdelijk directeur Martijn Timmermans 34 leden had geroyeerd.

In het verleden werkte Grooters voor de Rabobank. Daardoor is hij bekend met de coöperatiestructuur. 

Almelo e.o.