Volledig scherm
PREMIUM
Drukte bij de heropening van de Aldi in Vroomshoop. © Bert Kamp

Christenen verzetten zich tot laatste snik tegen koopzondagen in Twenterand

VRIEZENVEEN - Tot de laatste snik houdt het verzet vanuit christelijke hoek tegen de koopzondagen in Twenterand aan. „Uiteindelijk moeten u en ik rekenschap afleggen aan onze schepper.”

De race lijkt gelopen, een meerderheid van de gemeenteraad zal, zoals het er nu naar uitziet, na de zomer stemmen voor de komst van drie koopzondagen in 2019 en zes in de daaropvolgende jaren voor Vroomshoop en Westerhaar. Maar zolang er niet gestemd is, blijft het verzet vanuit christelijke hoek onverminderd groot.

  1. Verdwenen schnitzel
    PREMIUM

    Verdwenen schnitzel

    Iedereen heeft thuis waarschijnlijk wel eens meegemaakt dat een reep Tony Chocolonely, een voorraad Raket-ijsjes of een bakje frambozen zijn verdwenen op het moment dat je het wilt opeten. In het eerste geval van een verdwenen reep chocolade geef ik onmiddellijk toe dat ik de hoofdverdachte ben bij ons thuis. Deze week hadden we echter een ander ‘verdwenen voedselschandaal’. Er was een schnitzel foetsie. Mijn man had dat door hemzelf heerlijk goudbruin gebakken lapje vlees op een bord met aardappels en asperges in de koelkast gezet om de volgende dag te versmaden.

Almelo e.o.