Volledig scherm
PREMIUM
Gezinus Veldman, Jan Kremer en Harm te Winkel zijn betrokken bij de Midzomeravond. © Frans Nikkels

Cultureel evenement Midzomeravond in Den Ham komt met ‘Droom de Dag’

DEN HAM - Het cultureel evenement Midzomeravond in Den Ham presenteert dit jaar iets nieuws. Naast de kunstmarkt en het muziekprogramma is er in de Hervormde Kerk de uitvoering van het muziektheaterstuk Droom de Dag.

Sinds jaren staat er in juni de Midzomeravond op het programma:  muziek en cultuur voor jong en oud op en rond de Brink. Dit jaar tonen hier 25 kunstenaars hun werken en zijn er in het Expositiehuis de werken te zien van leerlingen over het thema de Groene Jager. 

  1. Verdwenen schnitzel
    PREMIUM

    Verdwenen schnitzel

    Iedereen heeft thuis waarschijnlijk wel eens meegemaakt dat een reep Tony Chocolonely, een voorraad Raket-ijsjes of een bakje frambozen zijn verdwenen op het moment dat je het wilt opeten. In het eerste geval van een verdwenen reep chocolade geef ik onmiddellijk toe dat ik de hoofdverdachte ben bij ons thuis. Deze week hadden we echter een ander ‘verdwenen voedselschandaal’. Er was een schnitzel foetsie. Mijn man had dat door hemzelf heerlijk goudbruin gebakken lapje vlees op een bord met aardappels en asperges in de koelkast gezet om de volgende dag te versmaden.

Almelo e.o.