Save Our Summer Festival in Den Ham.
Volledig scherm
PREMIUM
Save Our Summer Festival in Den Ham. © Bert Kamp

Dancefestival Save Our Summer in Den Ham keert terug

DEN HAM - Na een jaar afwezigheid is er volgend jaar weer een Save Our Summer. Er zijn drie nieuwe vrijwilligers voor het Hammer muziekfestival.

 1. Het verlangen naar schoolvoetbal was nog nooit zo groot in Vriezenveen, Westerhaar en De Pollen: Dit zijn de kampioenen
  Foto's

  Het verlangen naar schoolvoet­bal was nog nooit zo groot in Vriezen­veen, Westerhaar en De Pollen: Dit zijn de kampioenen

  VRIEZENVEEN - Het is voor veel jeugdige voetballiefhebbers steevast de mooiste schooldag van het jaar. En na twee jaar coronastilte, mocht het woensdag weer: schoolvoetbal voor leerlingen uit Vriezenveen, Westerhaar en De Pollen. De prijzen bleven in ‘Vjenne’. De Shalomschool ging er in twee categorieën met de eerste prijs vandoor, ook Trotz! en Eltheto werden kampioen.
 2. Advocaat Hamers hoopt op veel smartengeld in zaak Jos Lambregts: ‘Nederland loopt achter’
  PREMIUM
  met video

  Advocaat Hamers hoopt op veel smarten­geld in zaak Jos Lambregts: ‘Nederland loopt achter’

  Slachtofferadvocaat Frank Hamers hoopt met hoge vorderingen van smartengeld in de zaak van trucker Jos Lambregts een landelijke doel te bereiken. Hij vindt dat de vergoedingen voor slachtoffers van misdrijven veel te laag zijn. Door de tonnen die hij vraagt, biedt hij naar eigen zeggen rechters ‘de kans om het zuinige Nederland gelijk te trekken met onze buurlanden’. Dit is wat hij voor Lambregts en zijn naasten wil hebben, en waarom.

Almelo e.o.