Herman Lutke Veldhuis en Hans Nieboer (links) stoppen als bestuursleden van zwembad Aquapark De Zandstuve in Vroomshoop. Samen haalden ze in vijf jaar tijd 175.000 euro op, voor een glijbaan en een waterspraypark.
Volledig scherm
PREMIUM
Herman Lutke Veldhuis en Hans Nieboer (links) stoppen als bestuursleden van zwembad Aquapark De Zandstuve in Vroomshoop. Samen haalden ze in vijf jaar tijd 175.000 euro op, voor een glijbaan en een waterspraypark. © Lenneke Lingmont

Dankzij Herman kreeg Vroomshoop een glijbaan en waterspraypark, nu stopt hij ermee: ‘Ons doel is bereikt’

VROOMSHOOP - Het dreigde wat te verloederen. Om het zwembad aantrekkelijk te maken voor de toekomst, moest er wat gebeuren. Dat was vijf jaar geleden. Inmiddels staat er een familieglijbaan en een waterspraypark op Aquapark de Zandstuve. Reden om te stoppen voor voorzitter Herman Lutke Veldhuis en pr-man Hans Nieboer. „Onze opdracht is voltooid.”

  1. Provincie doet plattegronden in de ban: ‘Ze worden door inwoners vaak voor feiten aangenomen’

    Provincie doet plattegron­den in de ban: ‘Ze worden door inwoners vaak voor feiten aangenomen’

    ZWOLLE/HENGELO/ALMELO – Dat kaartjes tot opschudding kunnen leiden, is sinds het beruchte ‘stikstofkaartje’ van het kabinet genoegzaam bekend. Maar de provincie Overijssel veroorzaakt ook opschudding met een kaartje, namelijk een ‘windmolenkaartje’. Dat stond in het zogenaamde ‘Fundament voor de nieuwe Omgevingsvisie’ en werd door De Twentsche Courant Tubantia – voorzien van plaatsnamen – gepubliceerd.