Twenterand is even het slechtste jongetje van de klas met de coronacijfers. Wat is de reden? Volgen inwoners maatregelen niet goed op? Bij de voedselbank nemen ze het in ieder geval bloedserieus, de uitgifte van manden gaat nu via een drive-in.
Volledig scherm
PREMIUM
Twenterand is even het slechtste jongetje van de klas met de coronacijfers. Wat is de reden? Volgen inwoners maatregelen niet goed op? Bij de voedselbank nemen ze het in ieder geval bloedserieus, de uitgifte van manden gaat nu via een drive-in. © Marieke Amelink

De coronazorgen nemen toe in Twenterand: ‘Het gaat heel hard hier, ik ken veel mensen die besmet zijn’

TWENTERAND - Opeens was Twenterand het slechtste jongetje van de klas met de coronacijfers. Sinds vorige week vrijdag lopen de besmettingen op. De zorgen nemen toe. „Opeens kregen al onze vrijwilligers een appje: u bent in aanraking geweest met een positief getest persoon.”

 1. Twenterand toont zich onverbiddelijk tegenover stel in de bijstand: 100,86 euro boete
  PREMIUM

  Twenterand toont zich onverbidde­lijk tegenover stel in de bijstand: 100,86 euro boete

  VRIEZENVEEN - Ze noemen zichzelf ‘uiterst zorgvuldig, coulant en klantvriendelijk’. Tegelijk heeft de gemeente Twenterand een stel in de bijstand een boete van 100,86 euro opgelegd, omdat ze verzuimden een wijzigingsformulier in te vullen toen hun meerderjarige zoon was gestopt met zijn studie. Onterecht, vindt zowel het stel als de bezwaarcommissie. Volgens hen wist de gemeente ervan.
 1. Goederentrein loopt vast op spoor tussen Rijssen en Wierden
  Play

  Goederen­trein loopt vast op spoor tussen Rijssen en Wierden

 2. Avondklok aanstaande: steun groeit in de Tweede Kamer
  Play

  Avondklok aanstaande: steun groeit in de Tweede Kamer

Almelo e.o.