Volledig scherm
PREMIUM
VROOMSHOOP - Oud-raadslid Chris Walraven (70) ontpopt zich tot de Frits Wester van Twenterand, inclusief stand-upjes tijdens de gemeenteraad op tv-zender Delta FM en een praatprogramma. © Bert Kamp

De Frits Wester van Twenterand wilde per se op Facebook

VROOMSHOOP - Chris Walraven vond het eind vorig jaar mooi geweest als raadslid. Maar van de politiek kon hij geen afstand doen. En zo manifesteert de 70-jarige Hammenaar zich als de Frits Wester van Twenterand.

Hij noemt het zelf een compliment: de vergelijking met Frits Wester, Nederlands bekendste politiek verslaggever. Chris Walraven stopte eind vorig jaar met zijn politiek carrière, maar manifesteert zich sinds maart - een dag na de gemeenteraadsverkiezingen - als ‘de politieke stem van Delta FM’. Inclusief talkshow én met interviews in de raadzaal.  

  1. Man met ‘voorkeur voor meisjes’ verdacht van ontucht op kindercampings in Vechtdal

    Man met ‘voorkeur voor meisjes’ verdacht van ontucht op kindercam­pings in Vechtdal

    RHEEZE/STEGEREN - Op kinderpornosites en -chatrooms had hij zich geprofileerd als iemand die voorkeur heeft voor meisjes tussen vijf en twaalf jaar oud. Maar dat Harry L. (57) afgelopen voorjaar op twee zogenoemde kindercampings in het Vechtdal zich op zijn zachtst gezegd verdacht gedroeg ten opzichte van meisjes, daar moet de rechtbank volgens hem geen kwaad achter zoeken. Hij was slechts op zoek naar een geschikte plek voor de caravan, of wilde gewoon een colaatje drinken.

Almelo e.o.