Bij Deto en bij Vroomshoopse Boys/Sportlust (hier op de foto) worden de kunstgrasvelden momenteel vervangen. De clubs hadden daar haast mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Deto en bij Vroomshoopse Boys/Sportlust (hier op de foto) worden de kunstgrasvelden momenteel vervangen. De clubs hadden daar haast mee. © Emiel Muijderman

Den Ham en DOS tonen geduld, Vroomshoop en DETO zetten spoed achter vervanging velden

VROOMSHOOP/VRIEZENVEEN – Het was tot dusver een troosteloos jaar voor de voetbalclubs. Corona legde de sport plat. Maar in Vroomshoop en Vriezenveen hebben ze weer wat ‘om naar uit te kijken’. Het Friese Bouma Sport & Groen is begonnen met de vervanging van twee kunstgrasvelden. Nog wel met korrels. „Maar snelheid was voor ons belangrijker”, zegt Marc Kosse, van Sportlust Vroomshoop.

  1. Bonje in Twenterand rondom ‘kanaalbrief’: na sneer naar Jonker, nu steun vanuit ChristenUnie
    PREMIUM

    Bonje in Twenterand rondom ‘kanaal­brief’: na sneer naar Jonker, nu steun vanuit Christen­Unie

    VRIEZENVEEN - Er is bonje rondom de ‘kanaalbrief’ die is gestuurd naar Provinciale Staten. Gerjan Smelt (ChristenUnie) trekt op sociale media fel van leer richting Jan Jonker (SGP) die zich zou terugtrekken. Ondertussen stuurt zijn partijgenoot Theo Huisjes een appje naar Jonker waarin hij meldt dat ook hij de toon van de brief ‘niet politiciwaardig’ vindt. Dit tot irritatie van Smelt.

Almelo e.o.