Volledig scherm
PREMIUM
DEN HAM - Maestro concert in de gereformeerde kerk in Den Ham. Bekende hammenaren geven leiding aan muziekvereniging Juliana. Op de foto Jerry Blekkenhorst. © Robin Hilberink

Den Ham moet uitlopen voor muziekspektakel op de Brink

DEN HAM - Het succesvolle ‘Maestroconcert’ van vorig jaar smaakte naar meer. Muziekvereniging Juliana wil Den Ham daarom deze zomer wederom verrassen, in de openlucht. 

Het is een hele mond vol, maar er is dan ook goed over nagedacht. Den Ham moet uitlopen voor het Centennial 2019 Muziekspektakel op de Brink. De concertcommissie van Juliana heeft alles tot in de puntjes geregeld om van de 6de juli een zaterdags zomeravondspektakel te maken. Vol muziek voor alle smaken. ,,De meeste inwoners kennen Juliana van marsmuziek op straat bij feestelijkheden. We willen graag laten zien dat we als muziekvereniging meer kunnen door op een andere wijze wat te betekenen voor de gemeenschap.”

  1. Nieuw plan voor zorgwoningen aan de Beerzerhaar in Beerzerveld
    PREMIUM

    Nieuw plan voor zorgwonin­gen aan de Beerzer­haar in Beerzer­veld

    BEERZERVELD - Herman Hutten dient deze week een vernieuwd plan in voor de bouw van tien zorgwoningen en twee vrijstaande woningen aan de Beerzerhaar, tegenover christelijke basisschool De Schakel in Beerzerveld. In 2012-2013 is al eens een soortgelijk plan ingetrokken, toen de gemeente Ommen niet wilde dat de zorgwoningen in mindering zouden worden gebracht op het ‘contingent’ woningen dat de gemeente van de provincie mocht bouwen. Want dan zou de gemeente mogelijk met de eigen bouwgrond in het dorp Beerzerveld blijven zitten.

Almelo e.o.