De magisch oranje gekleurde bolide wordt bij AST door monteur Robbin van der Sluis (links) voorzien van een alarmsysteem. Rechts Tom Arendsen van AST Vriezenveen.
Volledig scherm
PREMIUM
De magisch oranje gekleurde bolide wordt bij AST door monteur Robbin van der Sluis (links) voorzien van een alarmsysteem. Rechts Tom Arendsen van AST Vriezenveen. © Lars Smook

Dit bedrijf in Vriezenveen mag sleutelen aan de duurste auto’s: ‘Je bent toch nét iets voorzichtiger’

VRIEZENVEEN - De Aston Martin is een paar dagen geleden opgehaald. Nu staat er een modelletje dat ook een aanzienlijk prijskaartje heeft. De magisch oranje gekleurde bolide wordt door monteur Robin van der Sluis voorzien van een alarmsysteem.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Almelo e.o.