De organisatie van Koningsdag in Langeveen-Bruinehaar heeft een bijdrage gekregen van het Rabofonds Langeveen-Bruinehaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De organisatie van Koningsdag in Langeveen-Bruinehaar heeft een bijdrage gekregen van het Rabofonds Langeveen-Bruinehaar. © Robin Hilberink

Door slimme investering in zonnepanelen kan Rabofonds Langeveen-Bruinehaar lokale gemeenschap financieel blijven steunen

LANGEVEEN/BRUINEHAAR - Hoe doen ze dat toch? Is het kapitaal van de stichting Rabofonds Langeveen-Bruinehaar onuitputtelijk? Lokale club en organisaties profiteren van de stroom giften.

 1. Partij in Twenterand misbruikt ‘rampgebied’ voor aandacht, onvrede Twents kanaaldrama snel huis aan huis onderzocht

  Partij in Twenterand misbruikt ‘rampgebied’ voor aandacht, onvrede Twents kanaaldra­ma snel huis aan huis onderzocht

  VRIEZENVEEN - Met een bult poeha kondigde PvdA-GroenLinks aan kanaal Almelo - De Haandrik tot een rampgebied te willen verklaren. Maar toen het puntje bij het paaltje kwam, werd het woord niet eens gebruikt. Tegelijk gaat Twenterand, op initiatief van twee andere partijen, inventariseren of bewoners daadwerkelijk zo ontevreden zijn over de schadeafhandeling, als velen beweren.
 2. Kanaal Almelo - De Haandrik ‘moet rampgebied worden’: aangeslagen gedupeerden missen toekomstperspectief
  PREMIUM

  Kanaal Almelo - De Haandrik ‘moet rampgebied worden’: aangesla­gen gedupeer­den missen toekomst­per­spec­tief

  GEERDIJK - Er zijn schaderegelingen en wie alleen naar de statistieken kijkt, denkt al snel dat de problemen langs Kanaal Almelo-De Haandrik zijn opgelost. Maar niets is minder waar. Achter menig voordeur gaat veel leed schuil. Er zijn spanningen, bewoners missen toekomstperspectief. Voor PvdA-GroenLinks is het reden voor een vergaande oproep: Maak van het kanaal een rampgebied.

Almelo e.o.