Karin Luttenberg uit Den Ham heeft een nieuw tekenboek gepresenteerd: ‘Cartoonmeisjes teken je zo’.
Volledig scherm
PREMIUM
Karin Luttenberg uit Den Ham heeft een nieuw tekenboek gepresenteerd: ‘Cartoonmeisjes teken je zo’. © Lizet Beek Fotografie

Duizenden mensen leren tekenen van Karin uit Den Ham, en het zijn bijna allemaal vrouwen

DEN HAM - Door corona zijn mensen massaal gaan tekenen, weet Karin Luttenberg uit Den Ham. En ze komen bij Karin voor tips en trucs.

 1. Babyboom door corona? In deze Twentse gemeente werden dit jaar veel meer kinderen geboren
  kaart

  Babyboom door corona? In deze Twentse gemeente werden dit jaar veel meer kinderen geboren

  OLDENZAAL - Er zijn dit jaar in Nederland tot nu toe een stuk meer baby's geboren dan in 2020, zo blijkt uit cijfers van het CBS. In de eerste negen maanden van het jaar werden er vijf procent meer geboortes genoteerd dan een jaar eerder. In Twente is de grootste babyboom te zien in Oldenzaal. Daar werden in de eerste negen maanden van dit jaar bijna 20 procent meer kinderen geboren dan in 2020.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  1

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Almelo e.o.