Met gevaar voor eigen ledematen, spelen deze mannen meermaals per week een potje voetbal op een knollentuin in Westerhaar. Na tal van ernstige blessures, is het nu aan Twenterand.
Volledig scherm
PREMIUM
Met gevaar voor eigen ledematen, spelen deze mannen meermaals per week een potje voetbal op een knollentuin in Westerhaar. Na tal van ernstige blessures, is het nu aan Twenterand. © Wouter Borre

Een gevaarlijk kraterlandschap, een ondernemer die zich gepiepeld voelt en geslepen messen langs het kanaal: de week van Twenterand

nieuwsupdateTWENTERAND - Afgelopen week het nieuws in Twenterand niet op de voet gevolgd? Journalist Ferry de Goeijen praat je bij over de belangrijkste gebeurtenissen, blikt terug op afgelopen week. Over een knollentuin in Westerhaar, ondernemertje pesten (?) in Vriezenveen, een mysterie op Het Midden en geslepen messen langs het kanaal.

  1. Hoe politie en NVWA faalden rond illegale hondenfokker in Vriezenveen, maar Twenterand nu wel hard ingrijpt
    PREMIUM

    Hoe politie en NVWA faalden rond illegale hondenfok­ker in Vriezen­veen, maar Twenterand nu wel hard ingrijpt

    VRIEZENVEEN - De politie en de NVWA bestempelden White House Bulldogs in Vriezenveen in eerste instantie als illegaal, maar hun poging het bedrijf tot stoppen te dwingen faalde. De gemeente Twenterand grijpt nu wel in. De Duitse eigenaresse moet tienduizenden euro’s aftikken, als de hondenfokkerij niet snel vertrekt. Zelf houdt ze de kaken op elkaar. „U heeft het verkeerde nummer.”

Almelo e.o.