Esther uit Vroomshoop was één van de vrouwen die het hart van boer Geert probeerde te veroveren in televisieprogramma Boer Zoekt Vrouw.
Volledig scherm
Esther uit Vroomshoop was één van de vrouwen die het hart van boer Geert probeerde te veroveren in televisieprogramma Boer Zoekt Vrouw. © Linelle Deunk

Esther uit Vroomshoop is niet het nieuwe liefje van boer Geert

VROOMSHOOP – Het Boer Zoekt Vrouw-avontuur zit erop voor Esther Hilberink uit Vroomshoop. In de uitzending van zondag was te zien dat de keuze boer Geert uit het Brabantse Oeffelt niet op de Twentse viel.

Samen met Vera en Angela werd de Vroomshoopse uitgenodigd voor de logeerweek op de boerderij van Geert. Bij het eerste keuzemoment, op dag twee, werd Esther echter terug naar Twente gestuurd. “Ik wist niet zo heel goed voor wie hij zou kiezen, maar dit is oké”, zei Esther in gesprek met presentatrice Yvon Jaspers.

Voorafgaand aan het keuzemoment vertelde Esther nog dat ze Geert een aantrekkelijke man vond. “Jazeker. Hij is leuk. Waarom? Vanwege de manier waarop hij soms naar je kijkt.”

Koffers

Direct na het keuzemoment pakte Esther haar koffers en nam ze afscheid van Geert en de andere twee logees. Voor Vera en Angela zit het avontuur er nog niet op. Zij blijven tot het eind van de logeerweek.

Op de website van Boer Zoekt Vrouw blikt Esther terug op het avontuur. “Ik heb leuke dagen gehad en Geert leren kennen als een leuke hartelijke man. Toen ik de brief schreef, hoopte ik dat hij ook een stukje diepgang had. Maar dat is er tijdens de logeerweek niet uitgekomen. Ik miste de chemie die ik nodig heb om een man echt leuk te vinden.”

Almelo e.o.