Volledig scherm
In Vriezenveen is het de hele week feest. Het 650-jarig bestaan wordt groots gevierd. © Robin Hilberink

Feestweek Vriezenveen gaat in volle vaart verder

VRIEZENVEEN - Rondom 650 jaar Vriezenveen zijn de komende dagen opnieuw tal van festiviteiten.  Donderdag vanaf 15.00 uur is Vjenne pakt uut. Meer dan 80 Vriezenveense ondernemers presenteren zich rond het Manitobaplein. 

Ook is er een kinderplein, bemand door CSG Het Noordik, en zijn er diverse foodtrucks. ’s Avonds vanaf 19 uur komen alle gemeenteraadsleden van Twente samen, onder het thema ‘innovatief en duurzaam ondernemerschap in Twente’. Zij rijden, onder meer in elektrische- en waterstofauto's, van Raab Karcher richting de feesttent. Om 21.30 uur is er een ondernemersborrel in de tent. Ook wordt om 19 uur bij DOS’37 de klassieker DOS - DETO gespeeld.

Pubquiz

 Vrijdag om 20 uur wordt in de feesttent ‘de grootste pubquiz van Vriezenveen’ gehouden. Maximaal 100 teams nemen het dan tegen elkaar op. Voorafgaand aan de quiz is er, om 18.00 uur is er, in de feesttent een recordpoging bal hooghouden. Na een demonstatie van Hermen Voerknecht en Aron Nijland, twee freestyle-voetballers uit Vriezeveen, begint de recordpofing. Het doel is dat minimaal 650 sporters uit Vriezenveen de bal tegelijk hoog gaan houden. 

Almelo e.o.