Volledig scherm
Deelnemer aan eerste ondernemersbeurs tijdens Feestweek Westerhaar: de tweede beurs is woensdag 8 juni. © Lars Smook

Feestweek Westerhaar met tweede ondernemersbeurs

WESTERHAAR - De Feestweek in Westerhaar begon zondag 5 juni met een kerkdienst in de tent op het festivalterrein aan de Oranjestraat. Het festival gaat vanaf woensdag om 13.00 uur verder met een kermis én voor de tweede keer wordt in en om de feesttent een ondernemersbeurs gehouden met inbreng van lokale bedrijven. De beurs is toegankelijk van 14.00 tot 22.30 uur.

Het programma bestaat op donderdag uit een optreden van de Vroomshoopse grappenmaker Hans Nieboer tijdens een ouderenmiddag in de tent (aanvang 13.30 uur). Ook de accordeonclub Enschede is die middag van de partij. De kermis begint vervolgens om 15.00 uur. De band 5 Star Party State, een coverband uit de regio met een veelzijdig repertoire, verzorgt het avondprogramma.

Vuurwerk
Met een bingo begint het programma komende vrijdagmiddag om 14.00 uur. De tent is om 13.30 uur geopend. De kermisattracties gaan vanaf 15.00 uur draaien. De muzikale inbreng komt ’s avonds van de zeskoppige Perfect Show Band. Om 23.00 uur wordt traditiegetrouw vuurwerk ontstoken. De feestweek wordt op zaterdag afgesloten met ’s middags een playbackshow voor de jeugd. Dit onderdeel begint om 14.00 uur.

Almelo e.o.