Volledig scherm
Het pand van Gerrits Tuinmeubelen aan de Aziëlaan in Vroomshoop, gezien vanaf de achterzijde. © Google Street View

Gerrits Tuinmeubelen uit Vroomshoop opent extra vestiging

VROOMSHOOP/EMMEN - Gerrits Tuinmeubelen uit Vroomshoop gaat uitbreiden. Het bedrijf opent een vestiging in Emmen. De zonen van eigenaar Theo Gerrits gaan de zaak daar runnen.

De tuinmeubelhandelaar heeft het bedrijf Poelman Tuinmeubelen in Emmen overgenomen. De vestiging, gevestigd aan de Nijbracht in de Drentse plaats, heeft ruim 4.000 vierkante meter verkoopoppervlakte. 

Vraag naar personeel

Gerrits Tuinmeubelen is het bedrijf van Theo Gerrits. Zijn zonen Robert en Jeroen gaan de zaak in Emmen bestieren. Voor het personeel van Poelman Tuinmeubelen verandert er niets; werknemers behouden hun baan en gaan onder de vlag van Gerrits Tuinmeubelen verder.

Er is behoefte aan extra personeel. De familie Gerrits zoekt meerdere parttime verkoopmedewerkers die wonen in de omgeving van Emmen. 

Behalve een nieuwe zaak in Drenthe heeft Gerrits Tuinmeubelen ook een nieuwe opslagruimte, in Den Ham. In de zaak aan de Aziëlaan in Vroomshoop én de outletwinkel aan de Afrikalaan - ook in Vroomshoop - verandert niets. 

Felicitaties 

Het bedrijf uit Vroomshoop maakte de overname onder meer via Facebook bekend. Op de Facebookpagina van de firma regent het felicitaties en reacties van volgers die de familie Gerrits succes wensen.

De zaak in Emmen gaat op 1 februari 2019 open.

Almelo e.o.