Mondkapjes zijn overal te koop in alle soorten en prijzen, zoals hier bij Die Grenze in Oldenzaal. Maar voor sommige gezinnen is iedere dag een schoon wegwerkkapje niet te betalen.
Volledig scherm
Mondkapjes zijn overal te koop in alle soorten en prijzen, zoals hier bij Die Grenze in Oldenzaal. Maar voor sommige gezinnen is iedere dag een schoon wegwerkkapje niet te betalen. © Carlo ter Ellen DTCT

Gratis mondkapjes bij voedselbank in Tubbergen, maar in Twenterand vraagt niemand er naar

TUBBERGEN/VRIEZENVEEN – Iedere dag een schoon mondkapje, hakt er financieel in bij meerdere gezinnen. Daarom deelt de voedselbank in Tubbergen gratis mondkapjes uit aan minima. In Twenterand is vooralsnog door niemand om gratis mondkapjes gevraagd.

  1. Woedende reacties op ludiek coronafilmpje van Vechtdal College: ‘Maar we zwichten niet’
    PREMIUM
    VIDEO

    Woedende reacties op ludiek coronafilm­pje van Vechtdal College: ‘Maar we zwichten niet’

    ‘Ik had mijn kind direct van deze school gehaald’, ‘kindermishandeling!’ en ‘grote pedagogische onkunde’. Het Vechtdal College in Hardenberg heeft een stortvloed aan - veelal negatieve - reacties op sociale media over zich heen gekregen na publicatie van een ludiek bedoeld coronafilmpje. Vooral mensen die tegen het mondkapjes-advies lijken te zijn, openen de aanval op de school.

Almelo e.o.