Op de Dorpstraat in Den Ham heeft vrijdagavond een tractor zijn aanhanger verloren. De aanhanger kwam terecht op het terras van Café restaurant De Beuk.
Volledig scherm
Op de Dorpstraat in Den Ham heeft vrijdagavond een tractor zijn aanhanger verloren. De aanhanger kwam terecht op het terras van Café restaurant De Beuk. © News United/ Freddy Gerrits

Grote ravage door losgeraakte aanhanger op coronaproof terras in Den ham

DEN HAM - Op de Dorpstraat in Den Ham heeft vrijdagavond een tractor zijn aanhanger verloren. De aanhanger kwam terecht op het terras van Café restaurant De Beuk. De eigenaar had net zijn terras coronaproof gemaakt voor de opening van de horeca op maandag 1 juni. Bij het ongeluk zijn geen gewonden gevallen. 

  1. Werkstraf voor verduisterende oud-penningmeester brandweer Vroomshoop
    PREMIUM

    Werkstraf voor verduiste­ren­de oud-penning­mees­ter brandweer Vroomshoop

    VROOMSHOOP/ALMELO - Of 100 uur werkstraf de rust doet wederkeren die Michel P. (33) uit Vroomshoop zo graag wil, blijft onduidelijk. Want politierechter Esther Bos mag de voormalige penningmeester van de personeelsvereniging van de vrijwillige brandweer dan wel veroordeeld hebben voor het verduisteren van geld van de vereniging, het bestuur van de vereniging moet naar de burgerlijke rechter als het nog geld wil zien van P..

Almelo e.o.