Volledig scherm
Vier van de zes cabaretiers van het Hammer Cabaret. Van links naar rechts: Nils Waijerink, Koost Hallink, Hermen Welink en diens vader Wim Welink. © Reinier van Willigen

Hammer Cabaret komt in januari met twee extra voorstellingen

DEN HAM - Er komen twee extra uitvoeringen van cabaretshow ‘Don’t miss de Boot’ van het Hammer Cabaret. Na de vier optredens in november, waarbij het gezelschap in Partycentrum de Zandstuve in Den Ham volle zalen trok, is besloten de show met twee avonden te verlengen.

Het Hammer Cabaret bestaat uit de lokale grappenmakers Henk Jansen, Koos Hallink, Gert Hofman, Wim Welink, diens zoon Hermen Welink en Nils Waijerink. Die laatste twee, de jongsten van het stel, zijn dit jaar nieuw binnen het humoristische gezelschap. 

Positieve recensies

Hun optredens en dat van de oude garde vielen zo in de smaak, dat het gezelschap verwacht nog tweemaal een zaal vol te kunnen krijgen in Partycentrum de Zandstuve. Eigenaar Jerry Blekkenhorst van de horecagelegenheid vond in zijn agenda begin volgend jaar nog twee gaatjes. Zodoende worden de twee extra voorstellingen gehouden op woensdag 22 januari en donderdag 23 januari 2020. 

In ‘Don’t miss de Boot’ passeert Den Ham in zal zijn facetten de revue. Het Hammer Cabaret neemt de actualiteit onder de loep en bij gelegenheid prominente dorpsgenoten of politici op de hak.

Kaarten

Kaarten voor de twee extra voorstellingen zijn te koop bij The Read Shop aan de Brink in Den Ham.

  1. Boeren in en bij natuur: de Broeninks uit Langeveen en Bruinehaar kunnen het wel
    PREMIUM

    Boeren in en bij natuur: de Broeninks uit Langeveen en Bruinehaar kunnen het wel

    BRUINEHAAR/LANGEVEEN - Boerenprotesten op snelwegen, colonnes met trekkers naar hoofdsteden en acties bij supermarkten: de agrarische wereld is in rep en roer. Maar te midden van die hectiek, boeren vader Jan en zoon Jorg Broenink uit Langeveen en Bruinehaar rustig verder. Zij voorzagen de problemen twintig jaar geleden al en maakten de overstap naar ‘wroetvarkens’ en oer-Hollandse blaarkopkoeien.

Almelo e.o.