Harold Konijnenberg werkt als enige van de familie bij internetgigant Kamera Express. „Voor ons bedrijf was dit een unieke kans om vervolgstappen op de Europese markt te zetten.”
Volledig scherm
PREMIUM
Harold Konijnenberg werkt als enige van de familie bij internetgigant Kamera Express. „Voor ons bedrijf was dit een unieke kans om vervolgstappen op de Europese markt te zetten.” © Emiel Muijderman

Hoe Foto Konijnenberg uit Den Ham verdween: ‘Hebben het met goed gevoel afgesloten’

DEN HAM - Het tijdperk Foto Konijnenberg is ten einde. Er was een hoop tumult rond het vertrek van het familiebedrijf uit Den Ham. Dat ging op in Kamera Express en verhuisde met haar Twentse filiaal naar Almelo. „We hebben het met een goed gevoel afgesloten.”

 1. Trainen en plonzen bij het zwembad: Vroomshoopse Boys zag het helemaal voor zich, de gemeente niet
  PREMIUM
  Video

  Trainen en plonzen bij het zwembad: Vroomshoop­se Boys zag het helemaal voor zich, de gemeente niet

  VROOMSHOOP – Ze kunnen drie weken lang geen gebruikmaken van de velden vanwege een larvenplaag, maar Vroomshoopse Boys heeft de oplossing gevonden: er wordt getraind bij VV Den Ham en op een ongebruikt veldje achter korfbalclub TOP. Een ludiek idee ging echter niet door: de club wilde met de jongste jeugd trainen naast het zwembad, om vervolgens even te plonzen. De gemeente zag dat echter niet zitten.

Almelo e.o.