In 2021 trof de NVWA en de politie al 42 honden aan in de schuur. Dat kreeg amper een vervolg. Maar de gemeente Twenterand grijpt nu wel in.
Volledig scherm
PREMIUM
In 2021 trof de NVWA en de politie al 42 honden aan in de schuur. Dat kreeg amper een vervolg. Maar de gemeente Twenterand grijpt nu wel in. © Politie

Hoe politie en NVWA faalden rond illegale hondenfokker in Vriezenveen, maar Twenterand nu wel hard ingrijpt

VRIEZENVEEN - De politie en de NVWA bestempelden White House Bulldogs in Vriezenveen in eerste instantie als illegaal, maar hun poging het bedrijf tot stoppen te dwingen faalde. De gemeente Twenterand grijpt nu wel in. De Duitse eigenaresse moet tienduizenden euro’s aftikken, als de hondenfokkerij niet snel vertrekt. Zelf houdt ze de kaken op elkaar. „U heeft het verkeerde nummer.”

  1. De tergende onzekerheid blijft handbikester Jennette Jansen (54) achtervolgen, ook in aanloop naar WK in Canada
    PREMIUM

    De tergende onzeker­heid blijft handbikes­ter Jennette Jansen (54) achtervol­gen, ook in aanloop naar WK in Canada

    WESTERHAAR - Jennette Jansen is de enige Tukker in het Team.NL dat zondag afreisde naar Canada voor het WK Para-cycling op de weg. De inwoonster van Westerhaar is als titelverdedigster weer torenhoog favoriet voor zowel de tijdrit als de wegwedstrijd. Iedereen verwacht dat ze met minimaal één gouden plak thuiskomt, maar daar is de atlete zelf nooit van overtuigd.

Almelo e.o.