Onderzoek bij een huis langs het kanaal Almelo - De Haandrik naar de schade aan de fundering. Naar aanleiding van dit onderzoek stelt de provincie meer geld beschikbaar voor herstel van de funderingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onderzoek bij een huis langs het kanaal Almelo - De Haandrik naar de schade aan de fundering. Naar aanleiding van dit onderzoek stelt de provincie meer geld beschikbaar voor herstel van de funderingen. © Bert Kamp

Hoop bij bewoners langs kanaal Almelo-De Haandrik: provincie komt met meer geld voor herstel funderingen

VROOMSHOOP - De provincie Overijssel stelt meer geld beschikbaar om schade aan huizen langs kanaal Almelo - De Haandrik te herstellen. Dat wordt gebruikt om onderzoek te doen naar funderingen en die, indien nodig, te versterken. Het geld wat daar voor nodig is, komt uit de eerder vastgestelde 25 miljoen euro die de provincie maximaal wil uittrekken voor schadeherstel in het gebied. 

  1. #HéScheids: hogeschoolvoetbal van Bergentheim, publiek Vroomshoopse Boys juicht iets te vroeg
    video

    #HéScheids: hogeschool­voet­bal van Bergent­heim, publiek Vroomshoop­se Boys juicht iets te vroeg

    ENSCHEDE - De eerste speelronde van het nieuwe seizoen in het amateurvoetbal zat vol met opvallende gebeurtenissen, waaronder hogeschoolvoetbal van derdeklasser Bergentheim tegen ASV’57, supporters van Vroomshoopse Boys die iets te vroeg juichen voor de winnende goal in de slotminuten en HSC’21-speler Tom ter Hogt die invalt, de gelijkmaker scoort en het veld vroegtijdig verlaat met een kwetsuur na een jaar blessureleed. Beleef de meest bijzondere momenten in deze video.

Almelo e.o.