Volledig scherm
PREMIUM
Vroomshoopse Boys viert feest, net als deze jonge supporters in 2010 toen ‘de Boys’ kampioen werden. © Frank Uijlenbroek

Jarig Vroomshoopse Boys viert het verleden én het heden

Vroomshoopse Boys viert deze week het 75-jarig bestaan. Morgen (woensdag) is de receptie, op de oprichtingsdatum van 5 juni. En leden worden in het nieuw gestoken.

Bijna een jaar lang is de elfkoppige jubileumcommissie onder leiding van Egbert de Jonge in de weer geweest om een onvergetelijke mijlpaal van dit heugelijke feit te maken. Werkelijk alles wordt uit de kast gehaald. Oud-trainer en voorzitter De Jonge van de jubileumcommissie ziet de festiviteiten, die gisteren zijn begonnen, met vertrouwen tegemoet. „Veel leden hebben hun bijdrage geleverd om er iets moois van te maken en volgens mij is dat aardig gelukt.” 

  1. Verdwenen schnitzel
    PREMIUM

    Verdwenen schnitzel

    Iedereen heeft thuis waarschijnlijk wel eens meegemaakt dat een reep Tony Chocolonely, een voorraad Raket-ijsjes of een bakje frambozen zijn verdwenen op het moment dat je het wilt opeten. In het eerste geval van een verdwenen reep chocolade geef ik onmiddellijk toe dat ik de hoofdverdachte ben bij ons thuis. Deze week hadden we echter een ander ‘verdwenen voedselschandaal’. Er was een schnitzel foetsie. Mijn man had dat door hemzelf heerlijk goudbruin gebakken lapje vlees op een bord met aardappels en asperges in de koelkast gezet om de volgende dag te versmaden.

Almelo e.o.