De hulpdiensten in Den Ham
Volledig scherm
De hulpdiensten in Den Ham © News United

Jonge fietsster naar ziekenhuis na aanrijding in Den Ham

112DEN HAM - Een jonge fietsster is zaterdag laat op de avond gewond geraakt bij een aanrijding in Den Ham. Ze kwam ten val op de kruising van de Ommerweg met de Janmansweg. 

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Onder de fundering op zoek naar antwoorden: waardoor zijn 400 huizen langs het Kanaal Almelo - De Haandrik beschadigd?
  PREMIUM

  Onder de fundering op zoek naar antwoorden: waardoor zijn 400 huizen langs het Kanaal Almelo - De Haandrik beschadigd?

  VROOMSHOOP - De oorzaak van de schade aan 400 huizen langs het Kanaal Almelo - De Haandrik moet nu boven tafel komen. Daarom doet Deltares opnieuw onderzoek, ‘in het veld’. Ze ontgraven funderingen, doen boringen en onderzoeken de grond in het laboratorium. Om antwoord te geven op de vraag: Hoe kan het toch dat een paar honderd huizen er zo slecht aan toe zijn?

Almelo e.o.