Er zijn schadevergoedingen, maar achter menig voordeur gaat veel stress en paniek schuil door regeltjes en bureaucratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Er zijn schadevergoedingen, maar achter menig voordeur gaat veel stress en paniek schuil door regeltjes en bureaucratie. © Lenneke Lingmont

Kanaal Almelo - De Haandrik ‘moet rampgebied worden’: aangeslagen gedupeerden missen toekomstperspectief

GEERDIJK - Er zijn schaderegelingen en wie alleen naar de statistieken kijkt, denkt al snel dat de problemen langs Kanaal Almelo-De Haandrik zijn opgelost. Maar niets is minder waar. Achter menig voordeur gaat veel leed schuil. Er zijn spanningen, bewoners missen toekomstperspectief. Voor PvdA-GroenLinks is het reden voor een vergaande oproep: Maak van het kanaal een rampgebied. 

  1. De tergende onzekerheid blijft handbikester Jennette Jansen (54) achtervolgen, ook in aanloop naar WK in Canada
    PREMIUM

    De tergende onzeker­heid blijft handbikes­ter Jennette Jansen (54) achtervol­gen, ook in aanloop naar WK in Canada

    WESTERHAAR - Jennette Jansen is de enige Tukker in het Team.NL dat zondag afreisde naar Canada voor het WK Para-cycling op de weg. De inwoonster van Westerhaar is als titelverdedigster weer torenhoog favoriet voor zowel de tijdrit als de wegwedstrijd. Iedereen verwacht dat ze met minimaal één gouden plak thuiskomt, maar daar is de atlete zelf nooit van overtuigd.

Almelo e.o.