Een kiepwagen is van de N36 geraakt en tegen een vangrail gebotst. Verkeer word via de op- en afrit langs de plek van het ongeval geleid.
Volledig scherm
Een kiepwagen is van de N36 geraakt en tegen een vangrail gebotst. Verkeer word via de op- en afrit langs de plek van het ongeval geleid. © News United/Jan Willem Kleinhorstman

Kiepwagen botst tegen vangrail langs N36: file van Almelo naar Vriezenveen

UpdateVRIEZENVEEN - Een kiepwagen is woensdagmorgen van de N36 bij Vriezenveen geraakt en tegen een vangrail gebotst. Daardoor is een lange file ontstaan vanuit Almelo richting Vriezenveen. De chauffeur van de kiepwagen bleef ongedeerd.

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Hoe een verkeerde KvK-code ervoor zorgt dat FC Twente-supportersvereniging Den Ham geen financiële hulp krijgt (en anderen wel)
  PREMIUM

  Hoe een verkeerde KvK-code ervoor zorgt dat FC Twen­te-supporters­ver­e­ni­ging Den Ham geen financiële hulp krijgt (en anderen wel)

  DEN HAM - Sportverenigingen krijgen in de gemeente Twenterand al tijden huurkwijtschelding. Naar buurthuizen en culturele organisaties gaat in totaal 250.000 euro. Maar de FC Twente-supportersvereniging in Den Ham staat met lege handen. Terwijl het clubgebouw een thuis is voor negen maatschappelijke organisaties en verenigingen. De reden? Een ‘verkeerde’ KvK-code.

Almelo e.o.