Een dag nadat zijn vrouw overleed, kwam Bertus de Groot uit Vroomshoop in het ziekenhuis te liggen. Saxenburgh zorgde voor een fijne opsteker, door op eigen initiatief de Wensambulance te benaderen, zodat Bertus bij het afscheid kon zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Een dag nadat zijn vrouw overleed, kwam Bertus de Groot uit Vroomshoop in het ziekenhuis te liggen. Saxenburgh zorgde voor een fijne opsteker, door op eigen initiatief de Wensambulance te benaderen, zodat Bertus bij het afscheid kon zijn. © Anne de Groot

Kippenvel: Bertus (89) uit Vroomshoop kan tóch bij de begrafenis van zijn Will zijn

DEN HAM - Een dag nadat zijn Will (89) overleed aan corona, kwam Bertus (89) doodziek in het ziekenhuis te liggen. Toch regelde Saxenburgh Medisch Centrum op eigen initiatief dat hij met de wensambulance bij het afscheid kon zijn. „Hij was zo blij en verrast”, zegt kleindochter Anne.

 1. Twenterand toont zich onverbiddelijk tegenover stel in de bijstand: 100,86 euro boete
  PREMIUM

  Twenterand toont zich onverbidde­lijk tegenover stel in de bijstand: 100,86 euro boete

  VRIEZENVEEN - Ze noemen zichzelf ‘uiterst zorgvuldig, coulant en klantvriendelijk’. Tegelijk heeft de gemeente Twenterand een stel in de bijstand een boete van 100,86 euro opgelegd, omdat ze verzuimden een wijzigingsformulier in te vullen toen hun meerderjarige zoon was gestopt met zijn studie. Onterecht, vindt zowel het stel als de bezwaarcommissie. Volgens hen wist de gemeente ervan.
 1. Leonardo haalt miljoenen likes binnen met zijn zandkastelen
  Play

  Leonardo haalt miljoenen likes binnen met zijn zandkaste­len

 2. Leerdam: 'Al felicitaties terwijl ze nog een rondje moesten'
  Play

  Leerdam: 'Al felicita­ties terwijl ze nog een rondje moesten'

Almelo e.o.