Door het coronavirus kunnen en durven veel mensen niet naar een kledingwinkel. Daarom brengt Dennis Jongeneel de kleding thuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Door het coronavirus kunnen en durven veel mensen niet naar een kledingwinkel. Daarom brengt Dennis Jongeneel de kleding thuis. © Lars Smook

Kledingwinkel uit Vroomshoop bezorgt binnen 2 uur spijkerbroek aan huis

VROOMSHOOP - Een paar keer per dag springt hij fluitend op zijn bakfiets om spijkerbroeken, jurkjes en jassen te bezorgen. Dennis Jongeneel, eigenaar van kledingwinkel DNNS Fashion: „In een straal van 10 kilometer bezorg ik binnen twee uur.”

Talloze ritjes heeft hij al achter de rug. Soms met de auto. En als het dichtbij is, springt hij gewoon op de bakfiets. Ook bij Jongeneel sloeg de coronacrisis toe, maar de altijd vrolijke Vroomshoper laat zich niet uit het veld slaan en kwam op het idee om thuis te bezorgen. „Als je bij de pakken neer gaat zitten, dan heb je een probleem. Juist nu moet je actie ondernemen, meer doen”, zegt de 47-jarige ondernemer. „Zodoende kwam ik op het idee om de kleding thuis te bezorgen.” Hij knipoogt. „Net als Zalando, maar dan veel sneller. Mits op voorraad, natuurlijk.”

Almelo e.o.