Toen het er allemaal nog goed uitzag voor Vroomshoopse Boys. Jesper Derks (boven) en Sil Derks (17) vieren de openingstreffer van Jordy Harms (9).
Volledig scherm
PREMIUM
Toen het er allemaal nog goed uitzag voor Vroomshoopse Boys. Jesper Derks (boven) en Sil Derks (17) vieren de openingstreffer van Jordy Harms (9). © Orange Pictures

Koude douche in plaats van ‘tweelingsprookje’ voor Vroomshoopse Boys tegen Den Ham

VROOMSHOOP - Een uur lang was er ondanks een goed gevuld sportpark amper sprake van een echte derby tussen Vroomshoopse Boys en Den Ham. Dat veranderde toen de underdog  de wedstrijd op de kop zette en er na een hectische slotfase ook met de punten vandoor ging. Den Ham won in het hol van de leeuw met 2-1.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Almelo e.o.