Volledig scherm
De winnende foto van natuurgebied Engbertsdijksvenen. © Tom Kruissink

Kruissink maakt mooiste foto van natuurgebied Engbertsdijksvenen

KLOOSTERHAAR - De Vriezenveense natuurfotograaf Tom Kruissink heeft de fotowedstrijd van de stichting Engbertsdijksvenen gewonnen. Uit 150 inzendingen van foto's van het natuurgebied waren de afgelopen weken dertig geselecteerde afbeeldingen te zien in dorpshuis 't Haarschut in Kloosterhaar en de expositieboerderij even buiten de dorpsgrens.

Naast Kruissink vielen ook foto's van Dick Wiebenga en Desiree Adam uit Daarlerveen in de prijzen. Alle drie ontvingen een waardebon, aangeboden door Staatsbosbeheer.

Gemeentehuis
De foto's van Engbertsdijksvenen worden binnenkort in het gemeentehuis van Twenterand aan het Manitobaplein in Vriezenveen tentoongesteld. Ook in 2017 wordt een fotowedstrijd gehouden door de stichting Engbertsdijksvenen.

Vergezichten
De Stichting Engbertsdijksvenen bestaat uit vrijwilligers die zich inzetten om dit natuurgebied te behouden en verder te ontwikkelen. Staatsbosbeheer is eigenaar en werkt samen met de stichting. Verder zetten de leden van de stichting zich in om anderen te laten delen in de vergezichten van dit landschap.

Almelo e.o.