Lichaam gevonden in kanaal bij Bruchterveld: omgeving afgezet

De politie heeft een lichaam uit het water gehaald bij Bruchterveld. Voorbijgangers zagen iets in het kanaal liggen en hebben meteen 112 gebeld.

 1. Partij in Twenterand misbruikt ‘rampgebied’ voor aandacht, onvrede Twents kanaaldrama snel huis aan huis onderzocht

  Partij in Twenterand misbruikt ‘rampgebied’ voor aandacht, onvrede Twents kanaaldra­ma snel huis aan huis onderzocht

  VRIEZENVEEN - Met een bult poeha kondigde PvdA-GroenLinks aan kanaal Almelo - De Haandrik tot een rampgebied te willen verklaren. Maar toen het puntje bij het paaltje kwam, werd het woord niet eens gebruikt. Tegelijk gaat Twenterand, op initiatief van twee andere partijen, inventariseren of bewoners daadwerkelijk zo ontevreden zijn over de schadeafhandeling, als velen beweren.
 2. Felle kritiek, maar ook verhuisweigeraar Hof is nu wethouder in Twenterand: ‘Niet de bedoeling dit jaar na jaar voort te zetten’
  PREMIUM

  Felle kritiek, maar ook verhuiswei­ge­raar Hof is nu wethouder in Twenterand: ‘Niet de bedoeling dit jaar na jaar voort te zetten’

  VRIEZENVEEN - Ze zijn, zoals dat zo mooi heet, geïnstalleerd. Vanaf vandaag heeft Twenterand een nieuw college van burgemeester en wethouders, met debutanten Aimée van der Ham en Arjan Hof. Maar bij laatstgenoemde ging het direct gepaard met kritiek, omdat hij in Enschede blijft wonen en aanblijft als Statenlid. Zijn partij belooft beterschap.

Almelo e.o.