Volledig scherm
Drie DJ's komen dit jaar in actie tijdens de Feestweek Vroomshoop. © Feestweek Vroomshoop

Mental Theo en Michiel Veenstra treden op tijdens Feestweek Vroomshoop

VROOMSHOOP - Mental Theo en 3FM-DJ Michiel Veenstra zijn twee van de vier artiesten die optreden tijdens Feestweek Vroomshoop. Ook DJ JWD uit Vroomshoop en de Perfect Showband zijn van de partij tijdens de Feestweek die begin september op de agenda staat.

Drie dj’s gaan op vrijdag 9 september draaien in de feesttent in het centrum van Vroomshoop. Mental Theo is al jarenlang een begrip in de dj-wereld met zijn populaire happy hardcore muziek. Daarnaast treedt ook DJ Michiel Veenstra op. De geboren Almeloër is elke ochtend te horen oo 3FM en daarnaast regelmatig te zien op televisie, onder meer als presentator bij de uitzendingen over het Pinkpop-festival. DJ JWD, oftewel Jan-Willem Drees uit Vroomshoop, is de derde DJ van deze avond. De organisatie koos voor DJ JWD om lokaal talent de kans te geven zich voor eigen publiek te presenteren.

Hits
De Feestweek Vroomshoop wordt dit jaar afgesloten op zaterdag 10 september met een concert van de Perfect Showband. Deze zeskoppige band speelt de hits van toen tot hedendaagse Top 50 muziek. De entree voor zowel vrijdag 9 als zaterdagavond 10 september bedraagt steeds 5 euro. Op beide avonden is de tent geopend vanaf 20.30 uur.

Het volledige programma voor de feestweek in Vroomshoop wordt op een later moment bekendgemaakt, wel is het zeker dat er weer een Twenterand Tour voor senioren wordt opgenomen. In 2015 deden 250 senioren mee aan deze Tour.

Volledig scherm
De Perfect Showband sluit de Feestweek Vroomshoop af. © Feestweek Vroomshoop

Almelo e.o.