Motorrijder ernstig gewond na botsing met auto in Kloosterhaar

VideoKLOOSTERHAAR - Een motor en een auto zijn zondagavond in botsing gekomen in Kloosterhaar. Hierbij is de motorrijder ernstig gewond geraakt.

Het ongeluk vond tegen 20.40 uur plaats, op de Dorpsstraat. Hulpverleners kwamen na de botsing massaal ter plaatse. Een traumahelikopter werd ook opgeroepen voor de hulpverlening. De hulpverleners plaatsten schermen op de ongevalslocatie.

De motorrijder werd met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De Dorpsstraat was na het ongeluk enige tijd afgesloten voor het overige verkeer.

Het ongeluk is het tweede ernstige ongeluk in een week tijd in het dorp Kloosterhaar. Afgelopen maandag kwam, op zo’n tweehonderd meter van de ongevalslocatie, een 31-jarige man uit Sibculo om het leven na een ongeluk met zijn quad. 

Volledig scherm
De brandweer plaatst schermen bij het ernstige ongeluk in Kloosterhaar. © Kevin Gerrits / News United
  1. Marc Hotting kwam naar Geerdijk met een droom om kippenboer te worden, en wint nu van klagers
    PREMIUM

    Marc Hotting kwam naar Geerdijk met een droom om kippenboer te worden, en wint nu van klagers

    ZWOLLE/GEERDIJK – Zijn kipjes zouden onder het keukenraam van een buurvrouw lopen en daarmee overlast veroorzaken. Toen Marc Hotting jaren geleden naar Twente kwam om zijn droom te verwezenlijken – boer worden – had hij niet kunnen bevroeden dat het hem vooral op een lange, slepende procedure kwam te staan, door twee klagende buren. Maar een grote zege is binnen. Hotting kreeg deze week gelijk bij de rechtbank in Zwolle.

Almelo e.o.